tisdag

23 juni 1783

Eftersom att vi i det föregående inlägget nämnde våran familj, så tänkte vi att vi skulle berätta lite mer om dem.
   Vår mor heter Ellen, och är en mycket vänlig kvinna. Hon är lång och slank, med ljusbrunt hår. Hon är gravid för tillfället, med sitt åttonde barn. Vår far heter Robert, och det är därför vi heter Robertson. Han är kraftig, men samtidigt mycket mild. De är de bästa föräldrar vi kunnat tänka oss.
   Vår bror Finn är den äldsta i syskonskaran. Han ska ta över gården om bara några år, och ska då gifta sig med en flicka från en gård inte långt ifrån.
   Sedan är det vi, som är tvillingar. Det är nog tur att vi föddes ganska tidigt av syskonen, för det är inte många kvinnor som klarar av förlossningen när de blir äldre, speciellt inte om det är tvillingar.
   Inte långt efter oss, föddes vår bror Kol. Han är en riktig charmör, och kommer trolgtvis ha mycket lätt att hitta en fru.
   Rebeckah är vår näst yngsta syster, och är mycket vacker. Två år efter att hon föddes blev vår mor gravid med Rosemary, vår yngdsta syster.
   Vårat yngsta syskon är Trevor, som bara är tre år gammal, men snart så får vi ett till. Vi hoppas när som helst på brev ifrån gården om mors graviditet och hoppas att allt ska gå bra.
-Amelia och Joanne Robertson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar